Du er her

Global transformers samling

Dato: 
18-20 Mai 2019
Sted: 
Flesseberg Gård, Øvre Eiker
Region: 
Påmeldingsfrist: 
Lørdag, 30 mars, 2019
Prisinformasjon: 
Deltakeravgift kr1500
Kost og losji kr1500 for perioden 18-20 mai
Bare måltider kr700

«Se, opp, for høstiden er nå…»

Det er i en tid som denne at Herren samler de femfoldige tjenestene sammen i team for å mobilisere for den store innhøstningen. I Joh4:35 sier Jesus: «Sier ikke dere: Det er ennå fire måneder før høsten kommer? Se, jeg sier dere, løft øynene deres  og se på markene! De er allerede hvite til høsten!»

Det er viktig at apostlene og profetene får nåde til å bygge guddommelige forbindelser med evangelistene og de andre tjenestene så de sammen i team kan være effektive i å nå ut for forvandling av byer og nasjoner. Vi må jobbe i lag!

En møteplass

Vi kjenner en byrde for å samle noen av dere som har et kall for nasjonene og for folkene. Vi ønsker å koble mennesker sammen med forskjellige tjenester for å bygge guddommelige allianser for de hensikter for en plutselig inntreden av Guds rike i byer og i nasjoner. Dette kan vi gjøre sammen side om side!

Et internasjonalt team

Vi får besøk av et internasjonalt team fra Sør Korea, med pastor Billy som leder av All Nations Missional Alliance.

Videre kommer det tjenester fra blant annet Hong Kong, USA, Uganda, Kenya, Sør Afrika, Sveits, Ungarn, Estland, Finland, Sverige og Danmark.

Påmelding

For mer informasjon ta kontakt snarest da det er begrenset med plass.

Deltakeravgift kr1500 Helpensjon kr1500 for perioden 18-20 mai, bare måltider kr700 

Vi har begrenset med overnattingsplasser på Flesseberg gård. Eventuelt overnatting utenfor Flesseberg gård anbefaler vi, Scandic Ambassadeur hotell, Drammen (20 minutter kjøretid) eller Hokksund 

 

Se videopresentasjonen på Profetisk TV sin YouTube kanal:

https://www.youtube.com/watch?v=cedsMSnnsGo

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes