Du er her

Seminarer Kommende

Planlagte møter og seminarer

Pastor Per Ivar Winnæss har lang erfaring med å forkynne og å betjene mennesker med Guds forløsning og nåde. Han er blant annet kjent fra programserier på TV Visjon Norge. Bibelen oppmuntrer oss med at alle troende kan høre Guds stemme. Dette kan vi med utgangspunkt i at vi ved Guds nåde har tatt imot frelsen, er døpt i Den Hellige Ånd og har Den Hellige Ånds gave.

Vi vil gi muligheter til personlig betjening gjennom team som er trent i å formidle Guds hjerte gjennom profetisk forbønn. Vi ønsker at du skal få oppleve Guds omsorg inn i ditt liv. Men samtidig ønsker vi også at du skal få oppleve å høre Guds stemme for deg selv i din hverdag.

Vi holder møter og seminarer for å etablere velfungerende profetiske og apostoliske tjenester på følgende steder:

Tittel Sted Region Dato
Profetisk nyttårssamling, 29-31 januar 2021 Brølende lam, Flesseberg gård, Flessebergveien 41, 3302 Hokksund Nasjonalt - Norge 29/01/2021
Brølende lam Sommerskole 2021 Flesseberg Gård, Øvre Eiker Nasjonalt - Norge 26/07/2021

Profetisk nyttårssamling, 29-31 januar 2021

Dato: 
29-31 januar 2021
Sted: 
Brølende lam, Flesseberg gård, Flessebergveien 41, 3302 Hokksund
Påmeldingsfrist: 
Søndag, 10 januar, 2021

Vi inviterer deg til en inspirerende nyttårssamling hvor du kan senke dine skuldre og bli marinert i et «åndelig SPA» Mange har behov for å samles og være sammen med søsken som brenner for det samme og som søker det som vår himmelske Fader har for et nytt år. Vi kommer til å fokusere på Herrens vidunderlige nærvær gjennom profetisk tilbedelse og «laste ned» det som han har for den enkelte, for områder og for et nytt år. 

Bli en del av et betjenende og engasjerende tjenestefellesskap, hvor Kristus Jesus blir helhjertet elsket, trodd og etterfulgt. Våre samlinger er oppmuntrende, legende og forløsende for mange, hvor vi har fått møte gudsnærværet i tilbedelsen og Guds agapekjærlighet gjennom fellesskapet med hverandre og gjennom profetiske tjenester har vi fått noe nytt vi kan strekke oss etter for en ny tid.

Brølende lam Sommerskole 2021

Dato: 
26.-31. juli 2021
Sted: 
Flesseberg Gård, Øvre Eiker
Påmeldingsfrist: 
Mandag, 1 mars, 2021

«Dere kan alle profetere», den 26. – 31 juli, på Flesseberg Gård i Øvre Eiker. Vi gleder oss til denne uken sammen med dere deltagere. Profetskolen ligger i et naturskjønt område med skogen og marka som nærmeste nabo. Vi legger en solid bibelsk grunn for nådegavene og især den nytestamentlige profetiske gaven denne uken, i et betjenende og engasjerende tjenestefellesskap, hvor Kristus Jesus blir helhjertet elsket, trodd og etterfulgt. Sommerskolen har vært så oppmuntrende, legende og forløsende, hvor vi har fått møte gudsnærværet i tilbedelsen og Guds agapekjærlighet gjennom fellesskapet med hverandre.

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes