av perivar |

Per Ivar Winnæss Vi har de siste dagene hatt helt fantastiske møter i Fredrikstad, på Rolvsøy, både torsdag og to møter på lørdag. Søndag var det på Flesseberg gård, i Øvre Eiker. Vi har i flere år bedt og drømt om at Gud selv skulle ta helt over våre møter, hvor han kunne trede fram og ikke noe menneske skulle stå i veien for hans voldsomme og plutselige inntreden.

På lørdag var det fantastisk å se hvordan Den Hellige Ånd tok over hele møtet, med et herlig Jesu Kristi nærvær og vi kjente også hvordan Guds fylde begynte å bryte igjennom. Det var en vakker ting da flere barn ble mektig betjent der de satt i benkeraden, direkte av Den Hellige Ånd. Spesielt var det blant annet å se den sønderknuste gutten, våt av alle sine tårer, som i etterkant kunne fortelle om hvorledes han hadde blitt helbredet fra traumer i forbindelse med et skolebytte. En annen gutt fortalte frimodig om hvordan Gud talte sterk til ham gjennom syner han hadde hatt. En kvinne kunne fortelle at Den Hellige Ånd berørte henne dypt i hennes sjel og at hun ble helbredet fra mange onde minner fra hun var tre år og opp til dagens alder som var over 50 gjennom Guds nærværet i møtesalen.

Mange søkte også forbønn og ble sterkt møtt av Jesus Kristi vitnesbyrd og den profetiske Ånd, gjennom forbønns-teamene. Flere ble også helbredet og en kvinne kunne vitne om en momentan helbredelse ved at et kunnskapsord ble talt ut under møtet. Vi takker Gud for hans trofasthet.

Ønsker du en forandring eller noe nytt? Profetiske Ord?
Åpent Profetisk møte fredag, i Skien og torsdag den 14. april, i Fredrikstad.

Fredag 8. april, kl19:00 arrangerer Brølende lam åpent møte i Skien, Telemark
Med Per Ivar Winnæss og Brølende lam team, Grenland Kristne senter, Gulsetvegen 81, 3718 Skien. Du er varmt velkommen.

Torsdag 14. april kl19:00 arrangerer Brølende lam åpent møte i Fredrikstad, Østfold
Med Per Ivar Winnæss og Brølende lam team, Hans Nielsen Hauges Minde, bedehus, Hans Nielsen Hauges vei 39, 1661 Rolvsøy, Fredrikstad. Du er varmt velkommen.

Profeten Scott Webster og apostelen Paul Lindo direkte på WebTV – Profetisk TV:
Husk at Profetisk evangelistisk vårsamling, i midten av april og Nordisk apostolisk/ profetisk bønnevektersamling, i slutten av april, vil sendes direkte på Profetisk TV Vi sender også direkte fra vårt studio 9. april kl20:00 med profeten Scott Webster og apostelen Paul Lindo. http://profetisktv.no/web-tv

Programmene vil etter hvert legges ut på YouTube. Her kan du se over 420 Brølende lam videoer, ved å klikke: https://www.youtube.com/user/profetisktv/videos

Følg oss også på Facebook og lik oss:
http://www.facebook.com/ProfetiskTV        http://www.facebook.com/Utrustningssenteret247

Profetisk Tv partner
Gjennom Profetisk TV når vi ut til nasjonene med det apostoliske og profetiske ord.
Bli en månedlig partner med Profetisk TV
Over 144.000 videoer er blitt vist på Youtube.
Seere fra over 140 forskjellige nasjoner
Over 100 nasjoner har sett over lengre tid
Abonnenter fra 40 nasjoner
Over 420 videoer er lagt ut. Det er gratis å se alt som legges ut på nettet, men det koster å produsere videoer. Vi står i tro for at vi får flere nye partnere for 2016. Vårt bankkontonummer er: 9235.25.62094  Takk til dere som har sådd inn et profetisk såkorn til Brølende lam og Profetisk TV.

Menighetens gudstjeneste, hver søndag, kl16:00
Du er velkommen til gudstjeneste, søndag kl16:00, hvor vi har flere profetiske forbønns-team, som er rede til å betjene hver enkelt som har behov for forbønn, til oppmuntring eller helbredelse.  Vi gleder oss til å se deg i et varmt, inkluderende og forpliktende tjenestes-fellesskap, for utrustning og oppmuntring, der hvor Jesus Kristus blir elsket, trodd og helhjertet etterfulgt. Du er varmt velkommen. Gud velsigne deg!