Du er her

Blogger

Det er en vakker ting!

Per Ivar Winnæss Vi har de siste dagene hatt helt fantastiske møter i Fredrikstad, på Rolvsøy, både torsdag og to møter på lørdag. Søndag var det på Flesseberg gård, i Øvre Eiker. Vi har i flere år bedt og drømt om at Gud selv skulle ta helt over våre møter, hvor han kunne trede fram og ikke noe menneske skulle stå i veien for hans voldsomme og plutselige inntreden.

På lørdag var det fantastisk å se hvordan Den Hellige Ånd tok over hele møtet, med et herlig Jesu Kristi nærvær og vi kjente også hvordan Guds fylde begynte å bryte igjennom. Det var en vakker ting da flere barn ble mektig betjent der de satt i benkeraden, direkte av Den Hellige Ånd. 

«Regnet er over»

Per Ivar Winnæss«Vinteren er over og sommeren er her. Regnet har stoppet og blomstene synes igjen på marken» La oss samles og bli inspirert av duften av blomstringstiden i vårt land, gjennom guddommelige forbindelser som Herren har for sitt folk. Det bugner over av styrke og kreativitet, når ørnene samles og stiger opp og finner sine linjer for apostoliske allianser og nedlaster profetiske strategier for sitt land»

I går hadde jeg et uventet besøk av Lena og Kåre Johnsen og sønnen til Lena, Calle på Flesseberg gård. Vi hadde det så fint og gøy sammen og fant virkelig tonen…

Dr. Sharon Stone på web og YouTube!

Vi har hatt noen fantastiske dager sammen med herlige mennesker, hvor vi har hørt guddommelig åpenbaring, gjennom dr. Sharon Stone. Vi har nå lagt ut alle sesjonene på Youtube.

Etter to herlige samlinger med Tom og Jane Hamon og nå sist helg, med dr. Sharon Stone, kjenner vi at vi trenger å føre de apostoliske og profetiske gaver på et høyere plan, i våre liv og for vårt land. Det finnes mange mennesker som har profetiske gaver og et kall til det profetiske og apostoliske for nasjonen.

Imidlertid så mangler mange evnen og forståelsen til å føre gavene og det profetiske kallet opp og ut til en moden profetisk/apostolisk tjeneste. Til det neste seminaret har vi invitert en av våre åndelige høvdinger, Erling Thu, til å undervise om de profetiske disipliner.

Oppmuntringsmøter hver tirsdag!

Kjære venner!

Mye skjer i Brølende lam og på profetisk tv, for tiden. Vi sender nå direkte på søndager, både Gudstjenesten kl 16:00 og Guds hjerte for deg, hver søndag kl 19:30, et direktesendt forbønnsprogram med gjester i studio, kl 19:30.

Hver tirsdag, fra 28. april, sender vi direkte fra vårt møte på Flesseberg gård. Hver torsdag kl 19:30, fra 4 juni starter vi opp med et nytt direktesendt omsorgs og forbønnsprogram, med Turid Edvardsen og Britt Karen Vegheim som verter i programmet Agape.

Årsfeiring av Profetisk TV

Kjære venner!

I forbindelse med ett-års feiring for direktesendinger, to-års feiring for gjenopprettelsen av TV studio, TV-kanal og utleggelse på YouTube, inviterer vi til grillfest, søndag den 12. april kl 12:00, med festmøte etter måltidet. Da Profetisk TV står for bevertningen, grillmat etc. er det påmelding og påmeldingsfristen er innen 6. april. Meld deg snarest på ved å sende oss en e-post til vår feiring.

Brølende lam sin TV historie går tilbake til januar 2005, da vi bygde opp et TV studio på Flesseberg gård – 10 års-feiring. Vi hadde til da produsert Brølende lam sine programmer på TV Visjon Norge. I 2007 solgte vi hele vår TV-tekniske utrustning og tenkte vi hadde gjort vårt innen kristen TV. Imidlertid hadde Gud andre planer.

Profetisk forståelse av Guds Rike

Kjære venner!

Vi har hatt en herlig seminar-helg med Ingalill og Vello Vaim, hvor temaet var «Profetisk forståelse av Guds rike». Seminaret ble også streamet direkte på vår webkanal og flere har fulgt seminar- helgen der.

Denne undervisning bør du høre og vi har derfor lagt ut samtlige leksjoner på Web TV og YouTube. Klikk på:
http://www.youtube.com/user/profetisktv/videos?view=0

Ringvirkninger av NRKs besøk på profeskolen!

Kjære venner!

Ville bare dele en artikkel i dagens nettutgave av Dagen på Are Sende Osens besøk på Brølende lam profetskole:
http://www.dagen.no/Nyheter/livssyn---se-video/NRK-reporter-i-forbønnsstol-hos-profetskolen-Brølende-Lam-160238

Et viktig budskap

Kjære venner!

Det har ved flere anledninger, de siste årene, kommet flere forutsigelser, som omhandler alvorlige fremtidige hendelser i Norge. Noen har gått ut på at en tsunami skulle velte inn over Vestlandet, ved et meteornedfall i Nordsjøen. Denne ble også tids- angitt til å skulle skje for noen få år tilbake. Profetier om at Russland skal invadere Norge har vi hørt mange forutsi gjennom forrige århundre og de har kommet opp igjen i den siste tiden, med også en tidsangivelse når dette skal skje.

Seminar med Ingalill og Vello Vaim

Kjære venner!

Som vi nevnte i forrige e-post, ville vi legge ut intervju med NRK’s programleder i TVserien «På tro og Are», som vi gjorde denne tirsdagen på Brølende lam profetskole: Du kan se intervjuet her: https://www.youtube.com/watch?v=yuQDkZeCrbQ

Ellers har vi satt av helgen den 6-8 februar for møte og seminarhelg med Ingalill og Vello Vaim. Vi har åpne møter fredag og lørdag kl 19:00, samt søndag kl 16:00.

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes